• U.S.SOY
  • U.S.S.E.C.
  • SATIN AL
  • EN
ussec
  • BİZ KİMİZ
    • BİZ KİMİZ
    • YÖNETİM KURULU
    • EU&MENA YÖNETİCİLERİ
    • USSEC ÜYELERİ
    • TEKLİF ÇAĞRILARI
    • İLETİŞİM
  • PAZAR ANALİZLERİ
    • AMERİKA
    • ÇİN
    • AVRUPA
    • ORTA DOĞU & KUZEY AFRİKA
    • KUZEYDOĞU ASYA
    • GÜNEY ASYA
    • GÜNEYDOĞU ASYA
    • SAHRA ALTI AFRİKA
  • ÇÖZÜMLER
    • HİZMETLER
    • HAYVAN BESLEME
    • SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
    • SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
    • SOYA YAĞI
    • BİYOTEKNOLOJİ
    • IAFFD
  • ETKİNLİKLER
    • USSEC ETKİNLİKLERİ
    • SEKTÖREL ETKİNLİKLER
  • HABERLER
    • TÜRKİYE’DEN SEKTÖREL HABERLER
    • BÖLGEMİZDEN HABERLER
    • GLOBAL HABERLER
  • DOSYALAR
    • TOPLANTI SUNUMLARI
  • ÜYE OL
USSEC TÜRKİYE

3-4 Mayıs IAFFD Semineri & Workshop

Kempinski Hotel Muscat - Umman

14/04/2025

USSEC IAFFD Semineri & Workshop

Tarih: 3-4 Mayıs 2025

Yer: Kempinski Hotel Muscat – Umman


ABD Soya Fasulyesi İhracat Konseyi (USSEC) ve Wittaya Aqua iş birliğiyle düzenlenen IAFFD Semineri & Workshop, 3-4 Mayıs 2025 tarihlerinde Kempinski Hotel Muscat, Umman’da gerçekleşecek.

Seminerde, su ürünleri besleme ve yem formülasyonu alanındaki güncel gelişmeler ele alınacak. University of Guelph Profesörü Dr. Dominique P. Bureau ve Wittaya Aqua Yem Formülasyon Uzmanı Dr. Flavia Damasceno, besin maddelerinin optimizasyonu, yem hammaddelerinin değerlendirilmesi ve alternatif protein kaynakları gibi konularda sunumlar yapacak.

İki gün sürecek etkinlik kapsamında su ürünleri beslenmesinde güncel zorluklar, yem formülasyon araçlarının kullanımı, protein ve amino asit beslenmesindeki yeni gelişmeler, kalite kontrol laboratuvarlarında yem hammaddelerinin değerlendirilmesi gibi konular ele alınacak.

Bu etkinlik, su ürünleri yem üreticileri, besleme uzmanları, akademisyenler ve sektör profesyonelleri için önemli bir fırsat sunuyor. Katılımcılar, en yeni besleme teknikleri hakkında bilgi edinerek üretim süreçlerini daha verimli hale getirebilecek ve uluslararası uzmanlarla doğrudan etkileşim kurarak sektördeki yenilikleri yakından takip edebilecek. Ayrıca, workshopta uygulamalı bölümleri sayesinde teorik bilgilerini pratiğe dökme imkânı bulacaklar.

Etkinliğin sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikaları verilecek.


Toplantı Programı

Cuma, 2 Mayıs 2025 | Varış ve Check-in

20:00 – Karşılama Yemeği – The Kitchen, Kempinski Hotel Muscat


Cumartesi, 3 Mayıs 2025 | Konferans Salonu: (Salon Adı)

09:00 – 09:30 – Kayıt – Muscat Balo Salonu
09:30 – 09:50 – Açılış Konuşması

10:00 – 10:30 – Su Ürünleri Beslenmesinde Mevcut Zorluklar
Dr. Dominique Bureau, University of Guelph, Wittaya Aqua Kurucu Ortağı ve CSO

10:30 – 11:15 – Yem Formülasyonu Aracına Giriş ve Tanıtım
Dr. Flavia Damasceno, Yem Formülasyon Uzmanı, Wittaya Aqua

11:15 – 11:45 – Kahve Molası & Grup Fotoğrafı

11:45 – 12:15 – Temel Yem Formülasyonu Uygulamaları
Dr. Flavia Damasceno

12:15 – 13:15 – Protein ve Amino Asit Beslenmesi: Önemli Noktalar ve Yenilikler
Dr. Dominique P. Bureau

13:15 – 13:30 – Soru & Cevap Oturumu

13:30 – 14:30 – Öğle Yemeği – The Kitchen, Kempinski Hotel Muscat

14:30 – 15:15 – [Belirlenecek Konu]

15:15 – 16:00 – Yem Hammaddelerinin Besleyici Değerinin Kalite Kontrol Laboratuvarında Analizi
Dr. Flavia Damasceno

16:00 – 16:30 – Kahve Molası

16:30 – 17:45 – Uygulamalı Yem Formülasyonu Egzersizleri
Dr. Dominique P. Bureau & Dr. Flavia Damasceno

17:45 – 18:00 – Günün Değerlendirmesi & Soru-Cevap
Tüm Konuşmacılar & USSEC

20:00 – Akşam Yemeği – The Kitchen, Kempinski Hotel Muscat


Pazar, 4 Mayıs 2025 | Konferans Salonu: (Salon Adı)

09:00 – 09:10 – Açılış Konuşması & Birinci Günün Değerlendirmesi
U.S. Soybean Export Council

09:10 – 10:00 – Yeni Protein Kaynakları: Neredeyiz ve Nereye Gidiyoruz?
Dr. Dominique P. Bureau

10:00 – 10:50 – [Belirlenecek Konu]

10:50 – 11:00 – Soru & Cevap Oturumu

11:00 – 11:30 – Kahve Molası

11:30 – 13:00 – Yem Formülasyonu Egzersizleri (Devam)
Dr. Flavia Damasceno

13:00 – 14:30 – Öğle Yemeği – The Kitchen, Kempinski Hotel Muscat

14:30 – 15:00 – [Belirlenecek Konu]

15:00 – 16:00 – Grup Yem Formülasyonlarının Değerlendirilmesi & Tartışmalar
Dr. Dominique P. Bureau, Dr. Flavia Damasceno, Gamal El Naggar

16:00 – 16:30 – Kahve Molası

16:30 – 17:00 – Soru-Cevap, Kapanış Değerlendirmesi, Sonuçlar & Anket
Wittaya Aqua International, U.S. Soybean Export Council

17:30 – 18:00 – Katılım Sertifikalarının Dağıtımı

20:00 – Akşam Yemeği – The Kitchen, Kempinski Hotel Muscat


Pazartesi, 5 Mayıs 2025 | Ayrılış

ShareTweetShare

USSEC US SOY
ASA: American Soybean Association United Soybean Board

PAZAR ANALİZLERİ

  • SAHRA ALTI AFRİKA
  • GÜNEYDOĞU ASYA
  • GÜNEY ASYA
  • KUZEYDOĞU ASYA
  • ORTA DOĞU & KUZEY AFRİKA
  • AVRUPA
  • ÇİN
  • AMERİKA

DİZİN

  • HAYVAN BESLEME
  • SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
  • SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
  • SOYA YAĞI
  • HİZMETLER
  • BİZ KİMİZ
  • TOPLANTI SUNUMLARI
  • USSEC ÜYELERİ
  • ÜYE OL
  • TEKLİF ÇAĞRILARI
  • İLETİŞİM

GİZLİLİK POLİTİKASI

Sonuç Yok
Sonuçları Görüntüle
  • BİZ KİMİZ
    • BİZ KİMİZ
    • YÖNETİM KURULU
    • EU&MENA YÖNETİCİLERİ
    • USSEC ÜYELERİ
    • TEKLİF ÇAĞRILARI
    • İLETİŞİM
  • PAZAR ANALİZLERİ
    • AMERİKA
    • ÇİN
    • AVRUPA
    • ORTA DOĞU & KUZEY AFRİKA
    • KUZEYDOĞU ASYA
    • GÜNEY ASYA
    • GÜNEYDOĞU ASYA
    • SAHRA ALTI AFRİKA
  • ÇÖZÜMLER
    • HİZMETLER
    • HAYVAN BESLEME
    • SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
    • SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
    • SOYA YAĞI
    • BİYOTEKNOLOJİ
    • IAFFD
  • ETKİNLİKLER
    • USSEC ETKİNLİKLERİ
    • SEKTÖREL ETKİNLİKLER
  • HABERLER
    • TÜRKİYE’DEN SEKTÖREL HABERLER
    • BÖLGEMİZDEN HABERLER
    • GLOBAL HABERLER
  • DOSYALAR
    • TOPLANTI SUNUMLARI
  • ÜYE OL

© 2024 USSEC TÜRKİYE - USSEC Türkiye, United States Soybean Export Council (USSEC) markasının bir alt kuruluşudur.