USSEC “Kalite Kontrol, Hammadde ve Tedarikçi Değerlendirme, Yem Formülasyonu ve Kalite Kontrol Verileri ile Entegrasyonu” Semineri
TARİH: 20-21 ŞUBAT
YER: Hyatt Regency İstinyePark, İzmir
Bu etkinlik Yem sanayii, kalite kontrol , formülasyon ve soya tedarik zincirine ilişkin güncel gelişmelerin ele alınacağı, “Kalite Kontrol, Hammadde ve Tedarikçi Değerlendirme, Yem Formülasyonu ve Kalite Kontrol Verileri ile Entegrasyonu” uygulamalı etkinliğidir.
Bu etkinlikte; soya küspesi ve katma değerli soya ürünlerine dair kritik kalite kontrol parametreleri, NIR analizlerinin yem ve hammadde kalitesine katkıları, karbon ayak izi hesaplamaları ve yem formülasyonunda kalite verilerinin entegrasyonu gibi konular uzman konuşmacılar eşliğinde detaylı olarak tartışılacaktır. Sürdürülebilir soya kullanımının yanı sıra sektörün önde gelen isimleriyle bağlantı kurabileceğiniz bir platform da sunulacaktır.
PROGRAM
20 Şubat 2025 – Perşembe
Saat | Başlık | Konuşmacı |
---|---|---|
09:30 – 09:40 | Açılış ve Hoş Geldiniz Konuşması | Sırrı Kayhan – USSEC |
09:40 – 10:20 | Soya Küspesinin Besin Değeri; Soya Kalitesini Etkileyen Başlıca Faktörler | Dr. Gonzalo Mateos |
10:20 – 11:10 | Bir Kalite Kontrol Aracı Olarak NIR • Soya ürünlerinin kalite değerlendirmesinde önemli parametreler • NIR ile yapılabilecek analizler • Yaş kimya ve NIR karşılaştırması • Analiz verilerinden yararlanma yöntemleri |
Dr. Markus Wiltafsky – Evonik |
11:10 – 11:30 | Kahve Molası | |
11:30 – 12:30 | Kalite Kontrol Sistemleri ve Bunların Yem Sanayiinde Etkin Kullanımı | K.B. Kayhan & Arpad Zsok – BestMix |
12:30 – 13:45 | Öğle Yemeği | |
13:45 – 14:30 | Yem Sektöründe Kalite Kontrolü ve Sürdürülebilir Soyanın Potansiyel Rolü | Dr. Jan van Eys |
14:30 – 15:20 | Broyler Yetiştirmede Hassas Besleme – Teori ile Uygulanabilirlik Arasında Bir Denge | Dr. Kees Geerse |
15:20 – 15:40 | Kahve Molası | |
15:40 – 16:40 | Yem Formülasyon Sistemleri ve Kalite Kontrol Verilerinin Formülasyonla Entegre Edilmesinin Önemi | K.B. Kayhan & Arpad Zsok – BestMix |
16:40 – 17:30 | Broylerde Besin İhtiyaçları ve Besleme Programları: Karşılaştırmalı Bir Araştırma | Dr. Gonzalo Mateos |
17:30 | Gün Sonu | |
19:00 | Akşam Yemeği – Hyatt Hotel |
21 Şubat 2025 – Cuma
Saat | Başlık | Konuşmacı |
---|---|---|
09:30 – 10:20 | Soya Küspesi ve Katma Değerli Soya Ürünlerinde Kritik Kalite Kontrol Parametreleri | Dr. Jan van Eys |
10:20 – 11:10 | Karbon Ayak İzi Hesaplamaları: Yem Formülasyonunda Yeni Bir Boyut • Soya Ürünlerinin Kilit Önemine Vurgu Yapılarak |
Dr. Kees Geerse |
11:10 – 11:30 | Kahve Molası | |
11:30 – 12:20 | Kalite Kontrol Sistemlerini Yem Formülasyonu ile Entegre Etmenin Faydaları ve Karbon Ayak İzi Formülasyon Uygulamaları | K.B. Kayhan & Arpad Zsok – BestMix |
12:20 – 13:00 | Rasyondaki Enerji Değişimlerinin Broyler Büyüme Performansına Etkileri ve Dengeli Protein | Dr. Kees Geerse |
13:00 – 14:00 | Kapanış – Öğle Yemeği – Otelden Ayrılma |
Yukarıdaki program çerçevesinde, yem sanayiinde kalite kontrol uygulamaları ve hammadde değerlendirmesi alanlarında kapsamlı bilgi paylaşımının yanı sıra sektörün önde gelen uzmanlarıyla etkileşim kurma fırsatı bulacaksınız. Sürdürülebilir soya kullanımının geleceği ve yenilikçi yaklaşımlar üzerine de önemli sunumlar ve tartışmalar gerçekleşecektir.
Kayıt ve Detaylı Bilgi İçin:
Rezervasyon süreci ve diğer bilgilendirmelerle ilgili sorularınızı bizlere iletebilirsiniz.
Bu seminer programı kapsamında:
- Yem formülasyonunda kalite kontrolün önemi,
- Kalite kontrol sonuçlarının analitik olarak değerlendirilmesi,
- Hammaddenin gerçek değerinin tespitinde ve tedarikçi değerlendirmesinde analitik sonuçların kullanımı,
- Elde edilen sonuçların yem formülasyonuna entegrasyonu ve uygulamalı olarak yem formülasyon pratikleriyle kıyaslanması
gibi temel konular ele alınacaktır.
Ayrıca, seminer süresince katılımcılara Bestmix yem formülasyon ve kalite kontrol programları ücretsiz olarak sağlanacak; etkinlik sonrasında da 1 aylık demo kullanımı ve teknik destek imkanı sunulacaktır. Böylelikle, analiz verileri ile yem formülasyonunu bütünleştirme sürecini uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı bulacaksınız.
Katılım Kaydı ve Onay
Katılım için lütfen aşağıdaki numaralardan USSEC temsilcinizle irtibata geçiniz veya aşağıdaki formu doldurunuz.
Toplantımız yem, hayvancılık ve soya kırma sektörüne özeldir.